Salg af profil-, firmatøj og arbejdstøj i Odense, Svendborg og resten af Fyn samt online

Mangler du nyt firmatøj i høj kvalitet til gode priser? Skal det være firmatøj, hvor der også er mulighed for få broderet logo, telefonnummer og lignende? Så er vi hos D.H. Reklame Broderi ved Svendborg på Fyn din nye samarbejdspartner.

 

Vi har kunder i hele landet som løbende, nemt og hurtigt, bestiller hvad de skal bruge online her på webshoppen. Vi forhandler udelukkende firmatøj af højeste kvalitet, og af producenter kan derfor bl.a. nævnes: ID, Tee Jays, Angli, Camus, Fruit of the Loom, Nimbus, James & Nicholson, Stormtech og mange flere.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen. Det betyder, at vi ved præcis hvilket tøj og materiale, der vil være det bedst egnede ift. broderi samt det bedste match for dig som kunde – uanset branche. Du kan se et lille udsnit af vores forskellige muligheder for profiltøj i webshoppen her.

Kvalitets firmatøj og arbejdstøj til billige priser

Vi har mange- og store bestillinger igennem året. Fordelen ved dette for dig er, at vi kan tilbyde billige og konkurrencedygtige priser samtidig med, at tøjet stadig har en høj kvalitet.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du ønsker at bestille nyt firmatøj. Måske skal det bruges ifm. en messe som give-aways til et arrangement eller simpelthen bare fordi personalet trænger til nyt? Måske ønsker du en skjorte eller en strikpullover i høj kvalitet, med et diskret logo broderet på brystet, på flippen eller på ærmet? Vi får også ofte forespørgsler på arbejdstøj, som skal bruges som gaver.

Uanset hvad det skal bruges til, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder profiltøj til håndværkere / byggefirmaer, sælgere og kontoransatte herunder bl.a. skjorter, strik, slips, blazere, bukser eller hvis det skal være mere casualt, T-shirts, sweatshirts, fleecetrøjer og stort set alt andet du kan komme på.

Vi rådgiver om valg at stof, materialer mm. både på mail, pr. telefon eller i vores butik som ligger tæt ved Svendborg på Fyn.

Når du køber arbejdstøj med et broderet logo, er du sikker på, at logoet altid fremstå pænt, lige indtil den dag, tøjet ikke længere kan bruges.

Profiltøj med logo og uden logo

Det er ikke alle, der ønsker at få broderet logo på profiltøjet. Det kan der være flere årsager til – måske har firmaet ikke et logo. I stedet kan man vælge at få firmaet navn broderet med en standardtekst, som der er mere en 80 at vælge imellem. Personnavn kan evt. broderes under firmanavn hvis dette er et ønske.

Hvad enten man vælger at få broderet logo eller tekst, er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det kan placeres. Hvis det er skjorter, vælger folk oftest at få det gjort på brystet, ærmet eller på skjorteflip. Ved håndværkertøj er det også ofte på brystet, men mange vælger også et stort logo eller telefonnummer på ryggen.

Skal det være diskret (f.eks. jakkesæt, blazere, poloer o.lign.) er der mulighed for en diskret placering. Der kan også benyttes en tråd i stort set samme farve som stoffet. Når tråden har samme farve, opnår man en flot kontur, som ses mere tydeligt fra bestemte vinkler.

Kontakt os om arbejdstøj i Odense, Svendborg og i resten af Danmark

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, eller hvis du ønsker et billigt og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 62 22 92 00 eller på vores mail. Vi har over 20 års erfaring med rådgivning - så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi kan hjælpe med stort set alt, herunder bl.a.: t-shirts, bukser, sweatshirts, softshell jakker, veste, kedeldragter, kokke- og tjenertøj, forklæder, tøj til vagtfirmaer, blazere, arbejdsskjorter, business skjorter, arbejdssko, sikkerhedssko, huer, handsker, poloer, motionstøj og meget andet.

Vi leverer desuden også mange årgangstrøjer med brodering til efterskoler og højskoler. Derudover har vi også et stort sortiment af rideudstyr online.

Vi har firmakunder i Odense, København, Århus, Aalborg, Bornholm og resten af Danmark